Komorné kultúrne centrum v centre Bratislavy

program

05.11. 19:00

Predstavenie je z technických príčin zrušené.  Za komplikácie sa ospravedlňujeme. TICHO a spol.

InfoKalendár
06.11. 19:00
Trio Olga
/1. PREMIÉRA / Surealistická tragikomédia o mysterióznosti ľudskej existencie. Tvorba a účinkovanie: Monika Haasová a Péter Cseri, Záverečná réžia: Karol Rédli a Monika Haasová. Režim hľadiska - Kompletne zaočkovaní.
InfoKúpiť lístkyKalendár
07.11. 19:00
Trio Olga
/2. PRMIÉRA / Surealistická tragikomédia o mysterióznosti ľudskej existencie Tvorba a účinkovanie: Monika Haasová a Péter Cseri, Záverečná réžia: Karol Rédli a Monika Haasová. Režim hľadiska - OTP.
InfoKúpiť lístkyKalendár
08.11. 19:00
Divadlo TICHO a spol.
Dnešné predstavenie je z technických príčin zrušené.  Za komplikácie sa ospravedlňujeme. TICHO a spol.
     
InfoKalendár
10.11. 19:00
TICHO a spol.
/VYPREDANÉ/ Dvojitá monodráma s extra porciou performerky, praženým divákom a lososom na vine. Autor predlohy a dramaturgia dramatizácie: Zuzana Šmatláková, Réžia a dramatizácia predlohy: Michal Jasaň, Hrajú: Lýdia Ondrušová a Daniel Ratimorský
InfoKalendár
12.11. 19:00
Praktikábel
Pseudodokumentárna inscenácia zachytáva mierne nepravdepodobné stretnutie dvoch veľkých dramatikov. Spájajú ich tri veci – túžba nájsť pravdu v histórii, láska k písaniu a chuť na chlebíček. V roku 1938 už nebolo společensky prípustné niekoho zastreliť kvôli chlebíčku s majonézou, a tak Čapek s Karvašom vyriešia problém s eleganciou sebe vlastnou. Réžia: Matej Feldbauer, Dramatizácia: Tereza Trusinová a.h., Dramaturgia: Tereza Trusinová a.h., Scénografia: Martin Puškár a.h., Maľby: Miroslava Brňaková a.h., Hudba: Filip Krišš a.h., Karolína Krigovská a.h., Účinkujú: Šimon Peter Králik, Veronika Karolína Peštová a.h., Jerguš Horváth a.h., Mário Houdek a.h.
InfoKúpiť lístkyKalendár
13.11. 19:00
Praktikábel
Toto je príbeh z dávnych čias. Z čias mýtov a legiend, keď boli starí Bohovia malicherní a krutí a zoslali na ľudstvo osud utrpenia. Ale kdekoľvek sa zjavilo zlo, kdekoľvek trpeli nevinní, vždy tam bol Kevin… Tvorivý tím: Mojmír Procházka a.h., Marek Lupták a.h., Šimon Peter Králik, Matej Feldbauer, Grafika, svetelný dizajn, scénografická spolupráca: Jakub Branický  
InfoKúpiť lístkyKalendár
14.11. 16:00
Divadlo Veteš
Váženy divák,
predstavenie ANNA, ktoré sme plánovali na zajtra 14.11.2021 o 16.00 hod. sme museli z technických príčin zrušiť. Vstupné za zakúpené lístky vám tootoot.fm automaticky vráti na váš účet.
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie a za pochopenie situácie ďakujeme.
Vaše TICHO a spol.
InfoKalendár
15.11. 19:00
František Báleš ansámbel
Koncert k pripravovanému CD - Hviezdoslavive sonety sa presúva z technických príčin na december 2021.
InfoKalendár
17.11. 19:00
TICHO a spol.
Vážení diváci, z dôvodu karantény celej prevádzky kultúrneho centra TICHO a spol. sme nútení dnešné predstavenie Všetky úžasné veci zrušiť. Vstupenky Vám ostávajú v platnosti na náhradný termín 6.12.2021. V prípade, že Vám daný termín nevyhovuje, prosíme, kontaktujte tootoot.fm a požiadajte o vrátenie vstupného. Za komplikácie sa ospravedlňujeme a vopred ďakujeme za pochopenie.  
InfoKalendár
19.11. 19:00
Pozývame Vás na koncert všestranne nadanej speváčky a huslistky NINA ROSA už 19. novembra v TICHO a spol. Nina predstaví svoju tvorbu v intímnom aranžmáne len v sprievode huslí, gitary a looperu.
InfoKúpiť lístkyKalendár
21.11. 19:00
Uhol_92
Drahí diváci, zo zdravotných dôvodov sú nedeľné Objekt Ty presunuté na december. Veľa slov o láske vám porozprávame v nedeľu 12. 12. o 19.00 v Ticho a spol. Ďakujeme vám za pochopenie
InfoKalendár
22.11. 19:00
U Zajaca Straße
Váženy divák,  
predstavenie Opustený západ, ktoré sme plánovali na dnes 22.11.2021 sme bohužiaľ museli zo zdravotných dôvodov zrušiť. Vstupné vám tootoot.fm automaticky vráti na účet. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie a za pochopenie situacie ďakujeme.  Vaše TICHO a spol.
 
InfoKalendár
24.11. 19:00
TICHO a spol.
Uvažovali ste niekedy nad tým, koľko je na svete úžasných vecí, pre ktoré stojí za to žiť? Pre ktoré sa oplatí to nevzdať? Autori: Duncan Macmillan & Johny Donahoe, Účinkuje: Miro Noga, Réžia: Robo Horňák  
InfoKúpiť lístkyKalendár
26.11. 20:00
ODIVO

Bábková multimediálna performancia - Tam, kde je tieň, musí byť aj svetlo. . Réžia: Mária Danadová, Monika Kováčová, Ivan Martinka, Libreto, bábky a scénografia: Ivan Martinka, Účinkujú: Mária Danadová, Ivan Martinka, Mariana Bódyová a Lukáš Kubičina  

InfoKúpiť lístkyKalendár
28.11. 19:00
Uhol_92
Terorizmus na antický spôsob v podaní posledného rímskeho cisára Romula. Réžia: Peter Galdík, Hrajú: Matej Babej, Katarína Gurová, Scéna, kostýmy: Dáša Veselovská, Hudba: Martin Iso Krajčír
InfoKúpiť lístkyKalendár
29.11. 19:00
TICHO a spol.
Dvojitá monodráma s extra porciou performerky, praženým divákom a lososom na vine. Autor predlohy a dramaturgia dramatizácie: Zuzana Šmatláková, Réžia a dramatizácia predlohy: Michal Jasaň, Hrajú: Lýdia Ondrušová a Daniel Ratimorský
InfoKúpiť lístkyKalendár

Aj vďaka Vašim 2 % ideme ďalej

Aj my potrebujeme Vaše 2%!
Nám v Tichu k šťastiu nechýba veľa, len Vaše 2%. Ak stále váhate, komu darovať časť svojich daní, dajte ich nám. Urobíme za ne kopec divadla, hudby, komunitných stretnutí a mnoho iného. Sľubujeme, že budú v dobrých rukách.

Názov: TICHO a spol.
Právna forma: Občianske združenie
Sídlo: Školská 14, Bratislava – Staré Mesto 811 07
IČO: 421 80 881
IBAN: SK2202000000003908216657
NCRpo: 7386/2018

Pán Q a jeho Don Quijote

Nenechajte si újsť našu komickú trúchlohru o jednom z nás a rytierovi smutnej postavy. Pán Q a jeho Don Quijote v réžii Roba Horňáka v titulnej úlohe s Ivanom Martinkom už 25. februára v TICHO a spol. 

Predpredaj vstupeniek TU.

Sme v tom spolu

Milí diváci, ďakujeme za Vašu priazeň, vďaka Vám sa nám všetkým podarilo zvládnuť hroziacu katastrofu súvisiacu s pandémiou COVID-19. Tak ako predtým, aj teraz je zdravie nás všetkých našou prioritou. Ako iste viete, opatrenia zasiahli kultúrnu obec v nevídaných rozmeroch a neobišli ani nás. Naše financovanie pozostáva z veľkej miery z grantov a dotačných schém, ktoré boli zrušené a my sme sa tak zo dňa na deň ocitli existenčnej tiesni. Uvedomujeme si, že táto pandémia zasiahla mnohé sektory a najmä životy ľudí, ktorí sú dnes na pokraji finančnej krízy. Preto každý Váš príspevok prijímame s omnoho väčšou pokorou a zodpovednosťou. Veríme, že Vašu dôveru nesklameme.

Za každý príspevok, ktorý nám pomôže preklenúť toto ťažké obdobie vopred ďakujeme.

 

Podpor TICHO

vaše ohlasy

Komentár na FB z apríla 2016 k predstaveniu Déjà vu: “I don´t speak or understand Slovakian, and still I remember so well this fantastic play. Because great theatre doesn´t need language to be understood! Proven by Ticho a spol.” Tomas K. Solbakken Ďakujeme.